Tag Archives: горячее наращивание волос

, Ekstensi Rambut

extension rambute: teknologi

prosedur ekstensi rambute Kita marang Italia. Nanging saiki ana akèh "ngerti-carane" ing kapasitas donya akeh negara, kalebu Prancis lan Spanyol. Ing sawijining inti, kabeh teknologi iki versi ing tata cara extension rambute banget pisanan ing Italia dipunéwahi - Masang lembaran rambute kanggo ngisor native.